• Inici
  • Edicions
  • Congrés 2013

Resum de la primera jornada del IV Congrés d'Art i Paisatge Vitivinícola

Us deixem els vídeos resum de les diverses ponències que han tingut lloc al IV Cogrés d'Art i Paisatge Vitivinícola, que s'està celebrant a Vinseum de Vilafranca del Penedès, els dies 27 i 28 de juny. Les ponències del dia 27  (que podeu consultar en el tríptic del Congrés) han conclòs que  la conservació del paisatge és primordial com a motor econòmic del territori, a través de l'enoturisme.

Demà, el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, assistirà al congrés a partir de les 9h i impartirà la ponència "El paisatge de la vinya en el marc empresarial".

Recordeu que podeu seguir el congrés a través del twitter @congrespaisatge i amb les etiquetes #paisatge i #territori.

Vídeos resum de les ponències del 27 de juny.

Continuar llegint

Una filosofia: Maridatge Art & Paisatge

El fet innovador de totes les edicions del Congrès és ajuntar art i paisatge vitivinícola, és a dir ressaltar o conscienciar la reivindicació del paisatge a través dels seus continguts culturals i artístiques que es vinculen amb la qualitat dels seus productes.

Continuar llegint

Fòrum, un òrgan permanent entre congressos

A partir de les experiències i seguint les conclusions del I Congrès, s’ha volgut crear, per assolir les propostes del Congrés, un ens independent amb presència permanent i un òrgan intercongressos: el Fòrum Internacional del Paisatge Vitivinícola y Enoturisme.

Continuar llegint

Edicions Anteriors, evolució i eixos comuns

Des del I Congrés d'Art i Paisatge al Juliol del 2007, fins a l'edició actual al 2013 - passant per la 2a edició al 2009 i la 3a al 2011 -, any rere any s'han anat preservant propostes, vinculades a diferents agents: socials, institucions i empreses.

 

Continuar llegint

© CEPVI, 2017 |  Política de Privacitat  |   Avís Legal |   Política de Galetes 
Un web de TERRABIT i TAEMPUS