Nascuda a Gelida. Historiadora de l’art i bibliotecària, directora de la Biblioteca Jaume Vila i Pascual de Gelida. En aquest marc ha impulsat projectes de caràcter social i d’investigació per a batxillerat. Coordina el Grup de biblioteques associades a la UNESCO que pertanyen a la xarxa civil UNESCO de Catalunya.
Professora de Teoria i Història de la conservació i de la restauració arquitectònica i membre de l’equip de coordinació del Màster de Restauració de monuments, ETSAB-UB des de fa més de 20 anys. Coautora del Lèxic bàsic de restauració arquitectònica. Col.labora en projectes sobre centres històrics catalans i en les seves respectives publicacions. Membre de la xarxa PHI sobre Patrimoni històric Iberoamericà de les escoles d’arquitectura. Coordinadora dels diàlegs sobre Patrimoni Immaterial a Barcelona per als 20 anys de l’Associació SOS Monuments en el Col.legi d’Arquitectes de Barcelona. Col.labora en l’Inventari del Patrimoni Immaterial del Penedès.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *